Browsing by Author "Dalidovich, S. V."
Now showing items 1-3 of 3
-
Development of the functional compositions for gerontodietary bakery goods
Madzievskaya, T. A.; Taggil, I. I.; Dalidovich, S. V.; Shunkevich, T. M. (2011)Development of the functional compositions for gerontodietary bakery goods / T. A. Madzievskaya [et al.] // Белорусская инновационная неделя. Форум «Беларусь — Иран». Научно-практический семинар «Состояние и перспективы совместных белорусско-иранских исследований в области био- и нанотехнологий, электроники и озеленения». – 2011.2012-04-20 -
Enriching Compositions for the Functional Products in Nutrition of School-Children
Madzievskaya, T. A.; Dalidovich, S. V.; Romanovets, Yu. N.; Gusev, Е. А. (BNTU, 2013)Enriching Compositions for the Functional Products in Nutrition of School-Children / Т. А. Madzievskaya [et al.] // Наука. Инновации. Производство = Science. Innovation. Production : сборник материалов 2-го Белорусско-Корейского форума, 19-20 ноября 2013. – Minsk : BNTU, 2013. – С. 19.2018-05-31 -
Innovative Technologies of Ecological Nutrition for the Cultivated Fruits and Berries
Madzievskaya, T. A.; Pleskatsevich, R. I.; Krot, О. I.; Markovnik, V. S.; Dalidovich, S. V.; Romanovets, Yu. N. (BNTU, 2013)Innovative Technologies of Ecological Nutrition for the Cultivated Fruits and Berries / Т. А. Madzievskaya [et al.] // Наука. Инновации. Производство = Science. Innovation. Production : сборник материалов 2-го Белорусско-Корейского форума, 19-20 ноября 2013. – Minsk : BNTU, 2013. – С. 20.2018-05-31