Show simple item record

dc.contributor.authorЛи, Я.ru
dc.contributor.authorЛемешевский, В. О.ru
dc.contributor.authorМаксимова, С. Л.ru
dc.coverage.spatialМинскru
dc.date.accessioned2024-01-23T11:03:44Z
dc.date.available2024-01-23T11:03:44Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationЛи, Я. Технико-экономическое обоснование ферментации куриного помета для разведения земляных червей: обзор / Я. Ли, В. О. Лемешевский, С. Л. Максимова // Новые горизонты - 2023 : сборник материалов X Белорусско-Китайского молодежного инновационного форума, 9-10 ноября 2023 года / Белорусский национальный технический университет. – Минск : БНТУ, 2023. – Т. 1. – С. 32-34.ru
dc.identifier.urihttps://rep.bntu.by/handle/data/139765
dc.description.abstractConventional methods of agriculture and waste management are plagued with environmental problems and resource wastage, so there is an urgent need to find more sustainable solutions. The technology of vermiculture of earthworms from fermented chicken manure has attracted much attention in the field of agriculture and waste management. The present study aims to delve into the feasibility of this novel approach by examining in detail the advantages and possible challenges of the technology, as well as its prospects for sustainable agriculture and organic fertilizer production, through an extensive and comprehensive analysis of relevant literature.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherБНТУru
dc.titleТехнико-экономическое обоснование ферментации куриного помета для разведения земляных червей: обзорru
dc.typeWorking Paperru


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record