Development of the functional compositions for gerontodietary bakery goods
dc.contributor.author | Madzievskaya, T. A. | en |
dc.contributor.author | Taggil, I. I. | en |
dc.contributor.author | Dalidovich, S. V. | en |
dc.contributor.author | Shunkevich, T. M. | en |
dc.date.accessioned | 2012-04-20T15:56:23Z | |
dc.date.available | 2012-04-20T15:56:23Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Development of the functional compositions for gerontodietary bakery goods / T. A. Madzievskaya [et al.] // Белорусская инновационная неделя. Форум «Беларусь — Иран». Научно-практический семинар «Состояние и перспективы совместных белорусско-иранских исследований в области био- и нанотехнологий, электроники и озеленения». – 2011. | en |
dc.identifier.uri | https://rep.bntu.by/handle/data/2433 | |
dc.language.iso | en | en |
dc.title | Development of the functional compositions for gerontodietary bakery goods | en |
dc.type | Working Paper | ru |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
2011[127]