Show simple item record

dc.contributor.authorКостеневич, А. А.ru
dc.coverage.spatialМинскru
dc.date.accessioned2018-04-24T10:01:09Z
dc.date.available2018-04-24T10:01:09Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationКостеневич, А. А. Биотехнологии кормовых добавок на основе съедобных и лекарственных грибов / А. А. Костеневич // Достижения науки и техники Китая и Беларуси в области здравоохранения и жизнедеятельности человека : сборник материалов Белорусско-Китайского медицинского форума, 25-27 ноября 2015 г. – Минск : БНТУ, 2015. – С. 48.ru
dc.identifier.urihttps://rep.bntu.by/handle/data/40621
dc.description.abstractExamination of cultural-morphological and physiological-biochemical properties of edible and medicinal fungi from genera Pleurotus, Lentinus, Ganoderma, Laetiporus, Phallus was carried out. The following feed additives were developed: «Cordycehol» to promote growth and development of farm stock, to raise antioxidant activity, to enhance natural resistance and immunobiological reactivity of the organism; «MycormPlus» for young cattle.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherБНТУru
dc.titleБиотехнологии кормовых добавок на основе съедобных и лекарственных грибовru
dc.typeWorking Paperru


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record