dc.contributor.author | Остальцева, О. Ю. | ru |
dc.coverage.spatial | Минск | ru |
dc.date.accessioned | 2018-05-15T09:44:44Z | |
dc.date.available | 2018-05-15T09:44:44Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Остальцева, О. Ю. Методологический подход оценки конкурентоспособности специализированных пищевых продуктов / О. Ю. Остальцева // Научные и инновационные проекты и инициативы молодежи Беларуси и Китая : сборник материалов конференции в рамках Белорусско-Китайского молодежного инновационного форума "Новые горизонты - 2014", 3-4 декабря 2014 г. – Минск : БНТУ, 2015. – С. 153-154. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.bntu.by/handle/data/41271 | |
dc.description.abstract | One of the top priorities of social-economic development of the Republic of Belarus is preservation and strengthening the inhabitants’ health. It is known the health of people depends so much on the quality of food they use. So, in this article the results of analysis of competitiveness of food-staffs are given and a methodological approach to the evaluation of functional products, taking into consideration the peculiarities of a food-staff, using modern methods of analysis is proposed. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | БНТУ | ru |
dc.title | Методологический подход оценки конкурентоспособности специализированных пищевых продуктов | ru |
dc.type | Working Paper | ru |