Show simple item record

dc.contributor.authorОстальцева, О. Ю.ru
dc.coverage.spatialМинскru
dc.date.accessioned2018-05-15T09:44:44Z
dc.date.available2018-05-15T09:44:44Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationОстальцева, О. Ю. Методологический подход оценки конкурентоспособности специализированных пищевых продуктов / О. Ю. Остальцева // Научные и инновационные проекты и инициативы молодежи Беларуси и Китая : сборник материалов конференции в рамках Белорусско-Китайского молодежного инновационного форума "Новые горизонты - 2014", 3-4 декабря 2014 г. – Минск : БНТУ, 2015. – С. 153-154.ru
dc.identifier.urihttps://rep.bntu.by/handle/data/41271
dc.description.abstractOne of the top priorities of social-economic development of the Republic of Belarus is preservation and strengthening the inhabitants’ health. It is known the health of people depends so much on the quality of food they use. So, in this article the results of analysis of competitiveness of food-staffs are given and a methodological approach to the evaluation of functional products, taking into consideration the peculiarities of a food-staff, using modern methods of analysis is proposed.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherБНТУru
dc.titleМетодологический подход оценки конкурентоспособности специализированных пищевых продуктовru
dc.typeWorking Paperru


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record