Show simple item record

dc.contributor.authorЖудро, Н. В.ru
dc.coverage.spatialМоскваru
dc.date.accessioned2021-04-27T09:42:45Z
dc.date.available2021-04-27T09:42:45Z
dc.date.issued2017ru
dc.identifier.citationЖудро, Н. В. Проблемы и перспективы повышения конкурентоспособности пищевой промышленности Беларуси = Problems and prospects of improving the competitiveness of the food the industry of Belarus / Н. В. Жудро // Инновации в АПК: стимулы и барьеры : сборник статей по материалам международной научно-практической конференции, Рязань, 21 июня 2017 г. – Москва, 2017. – С. 114-119.ru
dc.identifier.urihttps://rep.bntu.by/handle/data/90670en
dc.description.abstractВ статье выполнена оценка тенденций, проблем и перспектив развития пищевой промышленности в Беларуси и обоснованы структурные изменения на рынке пищевого ассортимента продуктов.ru
dc.language.isoruru
dc.titleПроблемы и перспективы повышения конкурентоспособности пищевой промышленности Беларусиru
dc.title.alternativeProblems and prospects of improving the competitiveness of the food the industry of Belarusen
dc.typeWorking Paperen
local.description.annotationThe article made assessment of trends, problems and prospects of development of food industry in Belarus and justified the structural changes on the market of food products.en


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record