dc.contributor.author | Шинкевич, В. А. | ru |
dc.coverage.spatial | Минск | ru |
dc.date.accessioned | 2018-04-13T06:36:23Z | |
dc.date.available | 2018-04-13T06:36:23Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Шинкевич, В. А. Энергосберегающий алгоритм управления оборудованием сырной ванны / В. А. Шинкевич // Новые горизонты - 2016 : сборник материалов III Белорусско-Китайского молодежного инновационного форума, 29–30 ноября 2016 года. – Минск : БНТУ, 2016. – С. 59-60. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.bntu.by/handle/data/40276 | |
dc.description.abstract | This report is considered the cheese vat as automation object. It is shown that requires rather precise temperature maintenance during maturation of the cheese grains. This varies the rate of rise in temperature. Therefore considered energy-efficient thermal management algorithm in the cheese vat. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | БНТУ | ru |
dc.title | Энергосберегающий алгоритм управления оборудованием сырной ванны | ru |
dc.type | Working Paper | ru |