Product quality management at the confectionery factory
Authors
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-advisor
Date
2021Publisher
Bibliographic entry
Кулинкович, Ю. С. Product quality management at the confectionery factory / Ю. С. Кулинкович ; науч. рук. О. Н. Монтик // Экономика и маркетинг в промышленности [Электронный ресурс] : материалы студенческой научно-технической конференции, проводимой в рамках международного молодежного форума «Креатив и инновации' 2021», Минск, 20-30 апреля 2021 г. / редкол.: А. В. Данильченко [и др.]. – Минск : БНТУ, 2021. – С. 50-51.
Abstract
This article analyzes the indicators that are most suitable for assessing the quality of products at a confectionery enterprise. The most important factors that need to be taken into account when analyzing products for the presence of defects, as well as which standards regulate the quality of products of a confectionery enterprise, have been determined.
Abstract in another language
В данной статье проводится анализ показателей, наиболее подходящих для оценки качества продукции на кондитерском предприятии. Определены важнейшие факторы, которые нужно учитывать при анализе продукции на наличие брака, а также какие стандарты регламентируют качество продукции кондитерского предприятия.