Show simple item record

dc.contributor.authorЧеканова, Ю. Ю.ru
dc.contributor.authorСкокова, О. И.ru
dc.contributor.authorМелех, Т. В.ru
dc.contributor.authorБайдук, К. Ю.ru
dc.coverage.spatialМинскru
dc.date.accessioned2021-06-17T06:08:04Z
dc.date.available2021-06-17T06:08:04Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationТехнология сметаны с повышенной биологической ценностью и антиоксидантной активностью на основе сливок и пахты / Ю. Ю. Чеканова [и др.] // II Китайско-белорусский молодежный конкурс научно-исследовательских и инновационных проектов : сборник материалов конкурса, 20-21 мая 2021 г. / Белорусский национальный технический университет ; Научно-технологический парк БНТУ «Политехник» ; Институт Конфуция по науке и технике БНТУ. – Минск : БНТУ, 2021. – С. 163.ru
dc.identifier.urihttps://rep.bntu.by/handle/data/94770
dc.description.abstractThe technology of sour cream production with increased biological value and pronounced antioxidant activity is developed, including the use of cream and buttermilk as raw components, obtained from the method of cream knocking down during oil production, which made it possible to improve product quality during storage, expand raw resources, rationally organize the product production without changing traditional technologies on existing technological equipment, as well as reduce the cost of the finished product.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherБНТУru
dc.titleТехнология сметаны с повышенной биологической ценностью и антиоксидантной активностью на основе сливок и пахтыru
dc.typeWorking Paperru


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record